Опис до патенту на корисну модель № 88940 "Борона Надикти-Аюбова для обробітку ґрунту під пар" - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Аюбов, Абдулмелік Мухтарович; Аюбов, Абдулмелик Мухтарович; Aubov, Abdulmelik (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Борона для обробітку ґрунту під пар, зубці якої оснащені плоскорізальними сегментами, причому плоскорізальні сегменти першого ряду борони встановлені у поздовжньо-вертикальній площині до напрямку робочого руху, а сегменти другого ряду встановлені під більшим кутом нахилу до горизонту, ніж сегменти останніх (3, 4, 5) рядів
Keywords: борона; обробіток грунту; плоскорізальні сегменти