Аналітичний метод порівняльної технікоенергетичної оцінки ефективності і технічного рівня мотоблоків - Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr; Катюха, А. А.; Назар'ян, Г. Н. (ТДАТУ, 2008)
UK: Робота присвячена обґрунтуванню аналітичного методу порівняльної технікоенергетичної оцінки ефективності мотоблоків вітчизняного та зарубіжного виробництва з використанням ряду питомих показниких що визначаються по технологічним характеристикам обладнання.
Keywords: мотоблок; техніко-енергетичні показники; ефективність мотоблока; експлуатація мотоблока; міні-техніка; мобільні агрегати; технологічні характеристики; малогабаритна техніка; техніка фермерських господарст