Організація виробничої та переддипломної практики магістрів освітньої програми «Конструювання та технології машинобудування» - Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr; Щербина, Віктор Михайлович; Щербина, Виктор Михайлович; Shcherbyna, Viktor; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Пихтєєва, Ірина Вікторівна; Пыхтеева, Ирина Викторовна; Pykhtieieva, Iryna (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: В статті розглядаються основні принципи організації виробничих (переддипломних) практик магістрів у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного. EN: The article discusses the basic principles of the organization of production (pre-diploma) master’s practices at the Tavriya State Agrotechnological University.
Organization of industrial and pre-graduate practice of masters of the educational program «Design and technology of mechanical engineering» at the tauride state agrotechnological university
Keywords: виробнича практика; структура практики; підготовчий етап; основний етап; завершальний етап; production practice; practice structure; preparatory stage; the main stage; the final stage