Комп’ютерне проектування технологічного оснащення виготовлення ливарних форм - Василевський, С. С.; Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
Uk: В роботі розглядаються питання розробки програмного забезпечення для проектування технологічного оснащення виготовлення прес-форм для виготовлення заготовок деталей вузлів сільськогосподарського машинобулування на основі вдосконаленої методики проектування. En: In work are considered a question of development of the software for designing technological equipment of manufacturing of press-forms for manufacturing preparations of details of units agricultural manufacturing on the basis of the advanced technique of designing. Ru: В работе рассматриваются вопрос разработки программного обеспечения для проектирования технологической оснастки изготовления прессов-форм для получения заготовок деталей узлов сельскохозяйственного машиностроения на основе усовершенствованной методики проектирования.
Computer designing of industrial equipment of manufacturing of foundry forms
Компьютерное проектирование технологической оснастки изготовления литейных форм
Keywords: підсистема для проектування технологічного оснащення; прес-форма; оснащення; проектування; програмне забезпечення; алгоритм використання; виготовлення заготовок деталей вузлів; методики проектування; деталі вузлів; технології виробництва