Удосконалення технології виробництва аерованих заморожених продуктів - Бовкун, О. М. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Досліджено процес виробництва аерованих заморожених продуктів та запропоновано спосіб удосконалення технології з використанням швидкого заморожування
Keywords: харчова промисловість; замороження продуктів; піноподібні продукти; аеровані продукти; консервування продукції; замороження