Тенденції розвитку пивного ринку України - Іванова, Т. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Пивна індустрія є важливим складником промислового комплексу України. Одне робоче місце в індустрії створює до 10 місць у суміжних галузях: виробництві солоду, пивоварного ячменю. До скарбниці держави надходять податки та акциз. Пиво є досить рентабельним та популярним продуктом, тому вкладання коштів у його виробництво передбачає досить вигідні фінансові перспективи
Keywords: пиво; ринок пива; промисловий комплекс України; виробництво пива