Вдосконалення організації семестрового контролю знань студентів - Почерніна, Наталя Вікторівна; Почернина, Наталья Викторовна; Pochernina, Natalia (Люкс, 2014)
Реалізовано системний підхід для удосконалення механізму оцінювання знань студентів.
Keywords: самостійна робота; тест-контроль; іспит; оцінювання знань студентів; уніфікована система оцінювання знань