Пристрій підготовки води в системі оборотного тепловодопостачання. Опис до патенту на корисну модель № 157076. Україна - Кюрчев, Володимир Миколайович; Мовчан, Сергій Іванович; Бережецький, Олександр Васильович (My University, 2024)
Пристрій підготовки води в системі оборотного тепловодопостачання включає джерело електричного струму, блок живлення, прилад підготовки води, внутрішню поверхню трубопроводів з шарами відкладів, електромеханічний модулятор магнітних потоків, радіальне і повздовжнє електромагнітні поля, трубопровід системи теплопостачання. Додатково встановлено пристрій зосередження напрямку руху магнітних потоків.
Keywords: обробка рідин; видалення відкладень; рух магнітних потоків; системи тепловодопостачання