Дослідження динамічної повороткості двомашинного МТА - Масалабов, В. М.; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr (ТДАТУ, 2012)
UK: Здійснено теоретичний аналіз впливу конструктивних параметрів двомашинної напівнавісної зчіпки на повороткість посівного машинно-тракторного агрегату. RU: Приведен теоретический анализ влияния конструктивных параметров двухмашинной полунавесной сцепки на поворотливость посевного машинно-тракторного агрегата.
Исследования динамической поворотливости двухмашинного МТА
Research of dynamic agility two-machine unit
Keywords: зчіпка; подовжувач; повороткість; радіус повороту; центр повороту; кривизна