Формування екологічного стану басейну річки Молочна: автореферат дис. ... канд. с. г. наук : 03.00.16 - Скиба, Вікторія Павлівна; Скиба, Виктория Павловна; Skyba, Viktoriia (My University, 2020)
Мета роботи – встановити вплив природних та антропогенних чинників на формування екологічного стану басейну р. Молочна.
Keywords: річка Молочна; екологія; якість поверхневих вод; антропогенне навантаження; якість води; екологічна оцінка