Опис до патенту на корисну модель № 57038 "Прилад для визначення об'єму сипких матеріалів" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2011)
Прилад для визначення об'єму сипких матеріалів, що включає герметичну посудину, манометр, пристрій для створення тиску, який відрізняється тим, що герметична посудина виконана у вигляді ємкості з подвійними стінками, які утворюють додатковий об'єм, з'єднаний з внутрішньою порожниною вказаної посудини за допомогою вентиля
Keywords: вимірювальна техніка; визначення об'єму зерна і насіння