Обґрунтування конструкції установки для вакуумного охолодження рослинної сировини - Желябіна, А. С.; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Ефименко, Людмила Николаевна; Yefimenko, Liudmyla (ТДАТУ, 2018)
Запропоновано конструкцію установки для вакуумного охолодження рослинної сировини.
Keywords: рослинна сировина; вакуумне охолодження