Методичний взаємозв'язок профорієнтаційної роботи з корпоративною культурою університету - Воронянська, Олена Владиленівна; Воронянская, Елена Владиленовна; Voronianska, Olena (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
Доведено взаємозв’язок корпоративної культури і профорієнтаційної роботи. Встановлено, що має бути методичний підхід до формування корпоративної культури як невід’ємної складової іміджу університету
Keywords: корпоративна культура; профорієнтаційна робота