Ефективність елементів технології краплинного зрошення черешні в умовах Південногу Степу - Малюк, Тетяна Валеріївна; Малюк, Татьяна Валерьевна; Maliuk, Tetiana; Козлова, Лілія Валентинівна; Козлова, Лилия Валентиновна; Kozlova, Liliia; Пчолкіна, Н. Г. (My University, 2021)
Показано результати щодо обґрунтування елементів технології краплинного зрошення черешні, що передбачає застосування оптимальних режимів зрошення та систем утримання ґрунту.
Keywords: черешня; агрокліматичні показники; краплинне зрошення; режим зрошення; урожайність