Той, кому спокій навіть не сниться - (:unkn) unknown (My University, 2006)
Кандидат технічних наук, доцент кафедри автоматизованого електроприводу ТДАТА, автор більше 60 авторських свідоцтв і патентів на винаходи та 165 наукових статей ВІКТОР ЯКОВИЧ ЖАРКОВ у цьому році відзначає свій шістдесятирічний ювілей.
Keywords: ТДАТУ