Функціонування системи технічного сервісу - В'юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha (My University, 2021)
Роль технічного сервісу зростає з переходом сільських товаровиробників до ринкових форм господарювання.
Keywords: технічний сервіс; ремонтні майстерні; обслуговування техніки