Вплив орендної плати за землю на собівартість сільськогосподарської продукції - Прус, Юрій Олександрович; Прус, Юрий Александрович; Prus, Yurii (My University, 2009)
UK: Охарактеризований вплив різних методик розподілу орендної плати за землю між культурами на собівартість та прибутковість продукції. Пропонуються зміни до методики розподілу загальної суми орендної плати за землю при калькуляції собівартості сільськогосподарської продукції. RU: Охарактеризований вплив різних методик розподілу орендної плати за землю між культурами на собівартість та прибутковість продукції. Пропонуються зміни до методики розподілу загальної суми орендної плати за землю при калькуляції собівартості сільськогосподарської продукції. EN: Influence of different techniques of distribution of a rent for the land between cul-tures on cost and profitableness of production is characterized. Changes for a technique of distribution of a total sum of a rent for the land are offered at accounting cost of agricultural production.
Keywords: орендна плата за землю; собівартість сільськогосподарської продукції; арендная плата за землю; стоимость сельскохозяйственной продукции; a rent for the land; cost of agricultural production