Контроль технічного стану двигунів методом спектрального аналізу моторного мастила - Дашивець, Галина Іванівна; Дашивец, Галина Ивановна; Dashyvets, Halyna; Новик, Олексій Юлійович; Новик, Алексей Юльевич; Novyk, Oleksii (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: Роботу присвячено дослідженню способу виміру вмісту продуктів зносу в мастилі для отримання інформації про технічний стан двигуна в процесі експлуатації. RU: В работе исследован способ измерения содержимого продуктов износа в масле для получения информации о техническом состоянии двигателя в процессе эксплуатации. EN: The work is dedicated to the research method of measuring the content of wear products in lubricant for information about technical condition of the engine during operation.
Контроль технического состояния двигателей методом спектрального анализа моторного масла
Technical control of engines method of spectral analysis of motor oils
Keywords: моторне мастило; спектральний аналіз; характерні елементи; граничні значення; тарувальні графіки