Гомін віків і природи краса : мальовнича Мелітопольщина : віртуальна виставка-подорож - Вовченко, Світлана Володимирівна; Vovchenko, Svitlana (My University, 2019)
У кожному куточку нашого краю прихована неповторна чарівність, а кожен ландшафт наділений тільки йому властивим незабутнім обличчям: золотом котяться пшеничні хвилі на степових просторах, річки розкинули свої срібні стрічки. Протягом багатьох століть ця територія була своєрідним коридором, яким проходили різні народи, перепліталися різні культури. Кіммерійці, скіфи, сармати, хазари, слов’яни залишили після себе різноманітні археологічні пам’ятки. Ми маємо можливість відвідати одне з ТОП-7 міст сили України – Кам’яну Могилу, на власні очі бачити цікаві споруди кінця XIX століття і початку XX століття в старій частині міста Мелітополя. За допомогою краєзнавчої літератури, яка зберігається у фондах наукової бібліотеки ТДАТУ ви зможете продовжити захоплюючу подорож Мелітопольським краєм.