Первісна релігія як першоджерело сучасної культури - Олексенко, Роман Иванович; Олексенко, Роман Іванович; Oleksenko, Roman (My University, 2019)
Кожен народ віками творив своє бачення та розуміння світу, свій духовний світ, релігійно-світоглядне коріння якого сягає сивої давнини, коли людина була гармонійно пов’язана з природою.
Keywords: первісна релігія; сучасна культура; духовний світ; релігія