Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції: матеріали Міжнародної студентської науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Lux», 2019)
Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції» проводиться з метою обміну досвіду та висвітлення нових теоретичних та практичних результатів щодо застосування сучасних інноваційних технологій в агропромисловому комплексі із залученням студентів до науко-практичної діяльності та стимулюванню і підтримки наукової діяльності молоді. Результатом конференції є обговорення нових наукових і практичних результатів, оцінка застосування сучасних технологій, обмін думками та пошук нових пріоритетних напрямків наукових досліджень,, встановлення та розвиток нових контактів у сфері наукового співробітництва між навчальними закладами, підприємствами України, впровадження нових наукових розробок (бізнес контакти), залучення молодих науковців до розробки актуальних напрямків наукових досліджень. Зміст матеріалів міжнародної студентської науково-практичної конференції є точкою зору авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію Канади.
Keywords: інноваційні аспекти; технології охолодження; зберігання плодів та овочів; перспективні напрямки; переробка плодоовочевої продукції; якість харчової сировини; логістичні ланцюги; плодоовочева продукція; креативні підходи; маркетинг плодів та овочів