ЗМІНА РОЗМІРІВ ЧАСТОК КАЗЕЇНУ В ПРОЦЕСІ ЙОГО СУШІННЯ В УСТАНОВЦІ ІЗ ПСЕВДО ЗРІДЖЕНИМ ШАРОМ. - Погайдак, Р. Г.; Кравець, Василь Іванович; Kravets, Vasyl; Кравець, Олег Васильович; Kravets, Oleh (My University, 2023)
Одним з найбільш ефективних і продуктивних методів сушіння дисперсних матеріалів є оброблення у газодинамічному псевдозрідженому шарі, створюваному висхідним потоком газоподібного зріджуючого агента. Широке впровадження цих апаратів у промислову практику пояснюється кількома позитивними аспектами: інтенсивне перемішування частинок у цьому стані допомагає майже однаково розподіляти температуру, уникнути значних місцевих перегрівів і відповідно зменшити порушення під час проходження через технологічні процеси.
CHANGE IN THE SIZE OF CASEIN PARTICLES DURING ITS DRYING IN A FLUID BED DRYER.