АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2018)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у вересні.
Keywords: День знаннь; зліт студентського активу; навчальне кафе; дуальне навчання; співпраця; спорт