Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання: методичні вказівки до практичної роботи №5 на тему «Розрахунок і вибір посадок з натягом» для студентів напрям підготовки 6.050503 «Машинобудування» ОКР Бакалавр - Сірий, Ігор Сергійович; Серый, Игорь Сергеевич; Sieryi, Ihor; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Полудненко, О. В. (ТДАТУ, 2018)
Вивчити методику розрахунку і вибору посадок з натягом з урахуванням конкретних умов роботи з’єднання, розмірів, матеріалу, питомого тиску, шорсткості поверхонь
Keywords: посадки з натягом; коефіцієнти Пуассона; машинобудування; шорсткість поверхонь; запресування