Методика розрахунку параметрів криволінійного наплавлення валиків синусоїдальної форми - Смєлов, Андрій Олександрович; Смелов, Андрей Александрович; Smielov, Andrii; Купавих, Є. П. (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
Удосконалення технологічного процесу відновлення із одночасним зміцненням культиваторних лап для підвищення їх довговічності є актуальною задачею. Застосування локального зміцнення сприяє уповільненню зношування робочої поверхні. Зубчасті робочі поверхні формуються при виготовленні робочих органів, або в процесі експлуатації шляхом самозагострення
Keywords: криволінійного наплавлення валиків синусоїдальної форми; культиваторні лапи; робоча поверхня; зубчасті робочі поверхні; робочі органи; лезо лапи культиватора