Публічні та політичні комунікації: взаємозв'язок і відмінності - Плотніченко, Світлана Романівна; Plotnichenko, Svitlana; Семенюк, Альона (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Дискусії щодо сутності та взаємозв’язку політичних і публічних комунікацій тривають уже багато років серед науковців, політичних аналітиків та державних діячів. Представники політичних комунікацій часто сприймають свою діяльність як публічну, тоді як активні учасники публічних комунікацій позиціонують себе як суб’єкти політичних процесів.
Keywords: публічні комунікації; політичні комунікації