Експериментальні дослідження процесу відкачки повітря при дозованій подачі подрібненої картоплі живильником-насосом - Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr (My University, 2004)
UK: Робота присвячена визначенню експериментальних параметрів і режимів роботи живильника-насоса при дозованій подачі подрібненої картоплі до флюїдизаційного апарату з одночасною відкачкою атмосферного повітря та порівнянню результатів з теоретичними дослідженнями. EN: The definition of experimental parameters and operation modes at crushed potato dosed submission in fluidization device willi simultaneous atmospheric air pumping out and comparison of theoretical researches results is devoted.
The experimental researches of atmospheric air pumping out at feeder - pump submission dosed of crushed potato
Keywords: живильник-насос; флюїдизаційний апарат; критерій оптимізацїї; швидкість дії; пошкодження подрібненої картоплі; заморожування