Слова-реалії як один із різновидів національно-маркованої лексики - Лемещенко-Лагода, Вікторія Володимирівна; Лемещенко-Лагода, Виктория Владимировна; Lemeshchenko-Lahoda, Viktoriia (Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2021)
Перспектива дослідження вбачається у подальшому вивченні шляхів перекладу та відтворення національно-маркованої лексики, зокрема реалій, мовою перекладу.
Keywords: лінгвістика; культура; передача національно-культурної інформації; лексика; слова-реалії