Страхування майбутнього врожаю сільськогосподарських культур як одна з умов укладання форвардних контрактів - Рубцова, Наталя Миколаївна; Рубцова, Наталья Николаевна; Rubtsova, Natalia (My University, 2018)
Всім відомо, що сільськогосподарське виробництво є однією з найризиковіших галузей економіки. Основні ризики, що спостерігаються при виробництві сільськогосподарської продукції – природно-кліматичні, а це означає, що вони перебувають поза межами людського впливу. Через свою ризикованість та інші об’єктивні причини, сільське господарство дуже часто потребує державної підтримки.
Keywords: страхування врожаю; форвардні контракти; ринок агрострахування; Аграрний фонд