Оптимізація управління проєктним циклом у благодійній організації «Центр Нова Надія» : кваліфікаційна робота здобувача ОС «Магістр» : спец. 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент» - Данілевський, Богдан Павлович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
UA: У кваліфікаційній роботі охарактеризовано теоретичні засади УПЦ в благодійній організації. Визначено особливості управління проектами у благодійних організаціях. Досліджена діяльність благодійної організації «Нова надія». Проаналізовані процеси управління проектами в організації «Нова Надія». Розроблені напрями оптимізації управління проектним циклом в організації «Нова надія». Вдосконалена проектна діяльність в благодійних організаціях України. Запропоновані напрями оптимізації УПЦ в благодійній організації. Мають практичне значення і можуть бути впровадженні у діяльність благодійних організацій. /// EN: The thesis describes the theoretical foundations of project management in charitable organizations. It identifies the specific features of project management in charitable organizations. The activities of the charitable organization "Nova Nadia" are studied. The processes of project management in the organization "Nova Nadia" are analyzed. Directions for optimizing project cycle management in the organization "Nova Nadia" are developed. Project activities in charitable organizations in Ukraine are improved. Proposed directions for optimizing PM in charitable organizations. They are of practical importance and can be implemented in the activities of charitable organizations.
Optimization of project cycle management in the charitable organization «Center «Nova Nadia» : кваліфікаційна робота здобувача ОС «Магістр» : спец. 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент»
Keywords: управління проектами; проектний цикл; благодійна організація; project management; project cycle; charitable organization