Електричні машини: асинхронні і синхронні машини: лабораторний практикум - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr (Люкс, 2020)
Наведено теоретичний матеріал і лабораторні роботи з дослідження обертових електричних машин: асинхронних двигунів і генераторів, синхронних двигунів і генераторів. У додатках наведено технічні дані асинхронних двигунів сучасних серій. Лабораторний практикум призначений для студентів зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» вищих навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації. Може бути корисним фахівцям, які працюють у галузі проектування, ремонту та експлуатації електричних машин.
Keywords: лабораторний практикум; асинхронний двигун; електричні машини; електроенергетика; електротехніка; електромеханіка; електричні машини змінного струму