Бюлетень нових надходжень 2020 - Попазова, Ганна Дмитрівна; Попазова, Анна Дмитриевна; Popazova, Hanna (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2021)
Даний бюлетень містить в собі перелік нової літератури за 2020 рік, яка надійшла до наукової бібліотеки ТДАТУ. Запропонований бюлетень містить літературу з економічних, суспільно-гуманітарних, сільськогосподарських, технічних, природничіх, краєзнавчих наук, а також художню літературу. Покажчик стане у нагоді науковцям, викладачам, аспірантам, магістрам та студентам ТДАТУ.
Keywords: економічні науки; суспільно-гуманітарні науки; краєзнавство; сільськогосподарські науки; технічні науки; природничі науки; художня література