Роль технічного сервісу при забезпеченні високоефективного функціонування технологічного процесу виробництва продукції тваринництва - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (Житомирський національний агроекологічний університет, 2016)
UK: В тезисах розкрито роль технічного сервісу при забезпеченні високоефективного функціонування технологічного процесу виробництва продукції тваринництва. Також зазначено, що для стійлового устаткування характерні і механічні ушкодження внаслідок фізичної дії тварин, найчастіше ці ушкодження характеризуються деформаціями різного ступеню. RU: В тезисах раскрыта роль технического сервиса при обеспечении высокоэффективного функционирования технологического процесса производства продукции животноводства. Также указано, что для стойлового оборудования характерны и механические повреждения вследствие физического воздействия животных, чаще всего эти повреждения характеризуются деформациями различной степени.
Keywords: технічний сервіс; забезпечення; функціонування; технологічний процес; виробництво; продукція; тваринництво; технический сервис; обеспечение; функционирование; технологический процесс; производство; продукция; животноводство