Ефективність пневматичних зерноочисних сепараторів САД - Тимофєєв, С. О.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (My University, 2020)
Зернові культури є основними сільськогосподарськими культурами в Україні. Вони забезпечують основні потреби в сировині для харчової промисловості. Зернові культури складають значну частину кормової бази для сільськогосподарських тварин та мають велике значення в продовольчій базі країни. Потреби в зернових культурах великі і об’єми виробництва відповідно теж великі.
Keywords: зерноочисні машини; збереження електроенергії; пневматичні зерносепаратори; зернові культури