Обґрунтування параметрів процесу метаногенерації гною з рослинною сировиною - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (My University, 2012)
UK: Викладено методику та обгрунтування параметрів процесу метаногенерації гною з рослинною сировиною. RU: Обоснование параметров процеса метаногенерации навоза с растительной массой. EN: Methodology of realization of researches and ground of parameters of process of methane-generation manure are pointed with vegetable mass.
Обоснование параметров процеса метаногенерации навоза с растительной массой
The parameters’ justification methane-generation’s process of manure with vegetable mass
Keywords: тваринництво; екологія; технологія; рослинна сировина; біогаз; метантенк; органічні добрива; метан