Діджитал-інструменти аналізу конкурентів - Коломійцева, В. О. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Проблема полягає в необхідності підприємствам постійно адаптуватися до змін ринку для збереження конкурентоспроможності. Ключовим фактором для цього є глибоке розуміння зовнішнього середовища, включаючи стратегії та дії конкурентів. З переходом маркетингу в цифровий простір, виникла потреба в аналізі ефективності як власних цифрових каналів комунікації, так і аналогічних каналів конкурентів. Цей процес, що включає збір, обробку та аналіз інформації, можна ефективно реалізувати за допомогою інструментів веб-аналітики, спрямованих на конкурентну розвідку.
Keywords: діджитал-інструменти; конкуренти; веб-аналітики