Впровадження інфрачервоного опалення, як спосіб рішення проблеми ефективного обігріву на свинарських фермах - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh (ТДАТУ, 2013)
У статті розглянуто можливість впровадження інфрачервоного опалення, як спосіб рішення проблеми ефективного обігірву на свинарських фермах.
Introduction of infrared heating as Method of solution of a problem of the effective Heating on pig breeding farms
Keywords: енергозбереження; мікроклімат; ферма