Сучасні технології виробництва палив біологічного походження - Бублик, А. Д. (ТДАТУ, 2020)
В порівнянні з існуючими технологіями цей комплекс дозволяє економити енергоресурси, завдяки великій швидкості реакції і безперервності процесу на відносно не великих площах встановлювати високопродуктивне устаткування. Використання олії у виробництві пального для дизелів можливе трьома основними методами, які мають свої позитивні й негативні сторони.
Keywords: біопаливо; біодизель; процес виробництва біодизеля; використання олії; переетерифікація олії; шрот; гліцерин; насіння ріпаку