Молоді фахівці аналізують якісні показники молока на новому сучасному обладнанні - (:unkn) unknown (My University, 2014)
У Таврійському державному агротехнологічному університеті на кафедрі «Технічні системи технологій тваринництва» впроваджено нову лабораторну роботу на тему «Визначення якісних показників молока» з дисципліни «Машиновикористання в тваринництві» для студентів ОКР «Спеціаліст» та «Магістр»
Keywords: показники молока; машиновикористання в тваринництві