Англійська мова: метод. вказівки до лабораторних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 075 «Маркетинг» (на основі повної загальної середньої освіти) факультет економіки та бізнесу денної форми навчання студентів напряму підготовки 6.030507 «Маркетинг» ОКР «Бакалавр» - Кравець, Олена Олександрівна; Кравец, Елена Александровна; Kravets, Olena (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Методичні вказівки містять теми та зміст лабораторних занять з курсу, порядок їх проведення та рекомендації щодо підготовки студентів до лабораторних занять вдома, розподіл балів і критерії оцінювання
Keywords: критерії оцінювання; лабораторні заняття; маркетинг; англійська мова