Моделювання впливу фізичних факторів на енергоємність при очищенні зерна на зернопунктах - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Никифорова, Л. Є.; Карпова, О. П. (ТДАТУ, 2010)
UK: Запропоновано для розробки науково-обґрунтованих норм витрат електроенергії на потокових лініях зернопунктів враховувати фізико-хімічні фактори зерна, які впливають на питомі витрати електроенергії. RU: Предложено для разработки научно-обоснованных норм расхода электроэнергии на поточных линиях зернопунктов учитывать физико-химические факторы зерна, которые влияют на удельный расход электроэнергии. EN: Is offered for development scientifically-is motivated of the rates of the consuption to electric powers on production lines of the corn points to take into account physico-chemical factors grain, which influence upon specific consuption of the electric powers.
Моделирование влияния физических факторов на энергоёмкость при очистке зерна на зернопунктах
Modeling of the influence physical factor on energoyomkosti when clearing grain on corn points
Keywords: раціональне використання електроенергії; вологість зерна; засміченість зерна; питомі витрати електроенергії