Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 12, т. 3. - (:unkn) unknown (Мелітополь, ТДАТУ, 2022)
Представлені результати наукових досліджень вчених у галузях галузевого машинобудування, енергетики, електротехніки, електромеханіки, харчових технологій, комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, інженерно-технічного персоналу і здобувачів вищої освіти, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва
Keywords: галузеве машинобудування; харчові технології; енергетика; електротехніка; харчові технології; електромеханіка