Перспективи впровадження індустрії 4.0 у харчову промисловість - Дзюндзя, О. В. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Розвиток харчових технологій відбувається за різноманітними напрямами. Одними з них є застосування інноваційних технологічних рішень, що спрямовані на збереження корисних властивостей сировини, підвищення безпеки та максимальну автоматизацію процесів.
Keywords: харчова промисловість; індустрія 4.0