Удосконалення освітньо- виховного процесу в вищому навчальному закладі: збірник науково-методичних праць. Вип. 21 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2018)
У збірнику наведено матеріали з науково-методичної і виховної роботи науково-педагогічних працівників університету за підсумками науково-методичної конференції 2017-2018 навчального року.
Keywords: дуальна освіта; дуальна система; Smart-технології; техногенний туризм; ділова гра; галузеве машинобудування; макроекономічна політика; управління цивільною безпекою; фізична культура; зберігання зерна; експертиза