Конструктивізм і діалог у викликах сучасній традиційній освіті - Троїцька, Т. С.; Троїцька, О. М.; Поправко, Ольга Вікторівна; Поправко, Ольга Викторовна; Popravko, Olha (My University, 2019)
Тези презентують необхідність введення у традиційну сучасну освіту принципів конструктивістського підходу та діалогу як головного конструкту когнітивно-комунікативного повороту в освіті. Розкривається потенціал конструктивізму в модернізації та антропологізації освіти.
Keywords: індивідуалізація; комунікативно-діалогічна стратегія; логоцентризм; полідискурсивність; постмодернізаційні зміни