Використання відновлюваної біосировини в енергетичних цілях - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитро Павлович; Zhuravel, Dmytro (My University, 2021)
Розроблене техніко-економічне обґрунтування й вивчення світового досвіду показали, що для України найдоцільнішим є шлях поступового створення сітки малотоннажних виробництв (міні-заводів) з добовою продуктивністю приблизно 12–15 т за вихідною сировиною.
Keywords: касторове масло; паливо-мастильні матеріали; насіння олійних культур; рицина; біопаливо