Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 12, т. 2 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2012)
У випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, переробки сільськогосподарської продукції, енергетики та автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва.
Keywords: енергетичний запас; мікроконтролер; матрица; захист; струм; заземлення; агромодуль; двумерное сечение; електроенергія; ріпак