Ймовірнісна модель функціонування розподільника обчісаного вороху зернових колосових - Леженкін, Олександр Миколайович; Леженкин, Александр Николаевич; Lezhenkin, Oleksandr; Рубцов, Микола Олексійович; Рубцов, Николай Алексеевич; Rubtsov, Mykola; Головльов, В. А. (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK:У статті запропонована конструкція розподільника обчісаного вороху зернових колосових, розглянуто його технологічний процес. Приведена методика побудови математичної моделі на підставі теорії масового обслуговування. RU: В статье предложена конструкция распределителя очесанного вороха зерновых, рассмотрен его технологический процесс, а также приведена методика построения математической модели на основе теории массового обслуживания. EN: The paper proposes the design of the combed grain heap distributor, its technological process is considered. The construction method of the mathematical model based on the mass service theory is presented.
Вероятностная модель функционирования распределителя очесанного вороха зерновых колосовых
Probabilistic model of the functioning of the combed grain heap distributor
Keywords: ймовірнісна модель; граф станів; інтенсивність; граничні ймовірності; розподільник вороху; обчісування рослин; обчісаний ворох