Управлінський облік і проблеми класифікації витрат - Костякова, Анна Анатоліївна; Костякова, Анна Анатолиевна; Kostyakova, Anna; Моссаковський, В. Б. (My University, 2007)
RU: Рассмотрены особенности группирования производственных затрат в целом и отдельно в сельском хозяйстве. С целью повышения эффективности управленческого учета, а точнее достоверности себестоимости продукции и контроля затрат, предложена модель классификации затрат сельскохозяйственного производства. UK: Розглянуто особливості групування виробничих витрат у цілому й окремо в сільському господарстві. З метою підвищення ефективності управлінського обліку, а точніше вірогідності собі-вартості продукції й контролю витрат, запропонована модель класифікації витрат сільсько-господарського виробництва. EN: Features of grouping of industrial expenses as a whole and separately in an agriculture are considered. With the purpose of increase of efficiency of the management account, to be exact reliability of the cost price of production and the control of expenses, the model of classification of expenses of an agricultural production is offered.
Управленческий учет и проблемы классификации затрат
The management account and problems of classification of expenses
Keywords: управленческий учет; классификация затрат; производственные затраты; управлінський облік; класифікація витрат; сільське господарство; управлінський облік; собівартість продукції