Бізнес-інжинірінговий підхід до побудови моделі компанії - Митко, А. Ю. (My University, 2019)
Методи реінжинірингу і інноваційного-інжинірингу схожі в тому, що вони дозволяють значно підвищити ефективність бізнесу, але вимагають радикального переосмислення і фундаментальних змін. Але реінжиніринг застосовується в значній мірі для скорочення витрат, підвищення якості і збільшення продуктивності бізнес-процесів. Інжиніринг також підвищує внутрішню ефективність, але основна його мета − поліпшення операцій і процесів за межами організації.
Keywords: інжиніринг; бізнес-процес; інноваційний інжиніринг; ефективність бізнесу